Utöver en fantastisk laguppställning av våra föreläsare kommer vi att bjuda på en intressant utställning med nedanstende företag och organisationer.

Våra utställare bjuder på information, prova-på och rabatter för alla besökare. Dessutom kommer vi att ha riktigt fina vinster i tävlingar under dagen – se respektive utställare nedan för detaljer om vinsterna.

Diet Doctor

“Hälsoråd du kan lita på!”

Vill du revolutionera din hälsa? Vi gör LCHF enkelt och inspirerande. Vi har inga annonser, tar inte emot pengar från industrin och säljer inga produkter. Istället finansieras vi av ett frivilligt medlemskap.

Välkommen till Diet Doctor.

Tävlingspris: En goodiebag med bl a 1 års medlemskap hos Diet Doctor och en signerad Matrevolutionen – värde mer än 1000 kr.

www.dietdoctor.com

Kostfonden

Kostfondens mål är att göra maten till medicin. Stödjer du oss, kommer du att bidra till att nya och effektiva kostbehandlingar kan rekommenderas i vården. Hittills har vi varit med och sjösatt de största studierna i världen någonsin på kost vid typ 1-diabetes och IBS.

Nu satsar vi på en stor internationell studie av lågkolhydratkost vid typ 2-diabetes.

www.kostfonden.se

LCHF-events Säffle

Helgen efter midsommar genomförs “LCHF-campingen i Säffle” med 10 föreläsare. Årets föreläsare inkluderar: Michel Lundell, Benny Ottosson, My Westerdahl, Sofie & Erik Hexeberg, Monique & Anders Le Roux Svalberg, Andreas Eenfeldt, Bitten Jonsson & Anders Lönedal.

Vi bjuder på information om eventet och LCHF-prylar.

Tävlingspris: 2 st biljetter till LCHF-events i Säffle – värde 2400 kr.

www.lchfevents.se

Low Carb Universe

The Low Carb Universe AB arrangerar internationella lågkolhydratevent i Europa.

Våra event är interaktiva med en blandning av föreläsningar och workshops för att göra det möjligt att gräva djupare i intressanta ämnen samt lära av varandra. För att göra våra event extra givande för både föreläsare och gäster uppmuntrar vi diskussion och samverkan utanför schemat. Av denna anledning säljer vi huvudsakligen biljetter som utöver föreläsningar och workshops även inkluderar mat och boende.

De 200 första till vår monter får en gåva!
Alla som köper en biljett till vårt event LCU19 inom april månad får en exklusiv eventrabatt på tio procent, och är dessutom med och tävlar om en flygbiljett till LCU19 på Mallorca.
thelowcarbuniverse.com

Ketonix

Ketonix är världens första konsumentprodukt för mätning av ketoner i utandningluft. Ketonix instrumentet har utvecklats av Michel Lundell som sedan 2012 har använt den för att optimera sin ketogena diet/livsstil för kontrollera sin epilepsi.

Den senaste produkten är ett resultat av 6 års utveckling och användning.

Kom och testa din ketos på LCHF 2019!

Alla besökare får 20% rabatt vid köp av Ketonix!

Tävlingspris: Ketonix – värde ca 2000 kr.

www.ketonix.com

Werlabs

Werlabs erbjuder hälsokontroll genom blodprov till mobilen. Vissa sjukdomar ger inte några symtom på kort sikt men med ett blodprov kan man upptäcka riskfaktorer för sjukdom och med livsstilsförändringar därefter förhindra eller fördröja sjukdomarna.

Vår vision är att bidra till ett friskare Sverige och hjälpa dig att få koll på hur din kropp mår, på insidan! I tid. Över tid.

Alla besökare på LCHF2019 får 15 % rabatt på valfritt test hos oss.

Tävlingspris: Werlabs XL-test – värde 1195 kr.

www.werlabs.se